Hoe werkt beleggen?

Ontdek hoe jij slapend geld kunt verdienen met Passief Beleggen!

Haal meer uit jouw vermogen met Aandelen, Indexfondsen, ETF's en Vastgoed.

Ontdek de magie van Passief Beleggen

Passief Inkomen

Leer hoe je een passief inkomen verdient, zonder dat je hiervoor actief hoeft te werken. Zo heb je meer tijd om te genieten van de dingen die jij belangrijk vindt.

Aandelen

Ontdek hoe je met aandelen een steady inkomen kunt verdienen zonder veel risico te lopen, en word financieel onafhankelijk.

Beleggingsstrategieën

Ontdek de 7 beleggingsstrategieën en behaal meer rendement met de juiste strategie voor jou.

Leer passief beleggen en bereik financiële vrijheid

Ben jij een belegger die moeite heeft om consistent winst te maken? Heb je ooit geïnvesteerd in aandelen, obligaties, of indexfondsen, en ontdekte je vervolgens dat je toch achterbleef op de markt? Dan ben je niet de enige. Het is een bekend probleem in de beleggingswereld dat veel beleggers niet in staat zijn om de markt te verslaan. In feite blijkt uit onderzoek dat meer dan 80% van de actieve beleggers slechter presteert dan de markt zelf.

Maar waarom gaat het zo vaak fout? Voor veel beleggers komt het neer op een gebrek aan kennis en strategie. Ze missen de vaardigheden en het inzicht om hun beleggingen op een slimme manier te spreiden en hun portefeuille op te bouwen. Als gevolg hiervan lopen ze het risico op onnodige verliezen en halen ze niet het maximale uit hun investeringen.

Het goede nieuws is dat je niet langer hoeft te blijven worstelen. Met onze passive investing cursus leer je de vaardigheden en strategieën die je nodig hebt om je portefeuille op te bouwen en te beheren op een manier die je de best mogelijke kans geeft om winst te maken. We hebben al onze kennis en ervaring gebundeld in een stap-voor-stap cursus, zodat je gemakkelijk kunt leren en kunt beginnen met het maken van winstgevende beleggingen.

Beleggen zonder stress!

Met de Passive Investing cursus van FXminds leer je op een makkelijke en begrijpelijke manier hoe je kunt beleggen in aandelen, obligaties, indexfondsen, ETF’s, commodities en vastgoed op een passieve manier. Deze cursus is ontwikkeld door iemand met jarenlange ervaring in beleggen en zorgt ervoor dat je niet langer hoeft te worstelen om betere beleggingsresultaten te behalen.


 • Ontdek hoe je financiële vrijheid kunt behalen
 • Leer hoe je diversifieert en rebalanced voor optimaal rendement
 • Bouw een beleggingsportfolio op maat dat bij jou past
 • Ontdek hoe je de beste beleggingsstrategie kiest voor jouw doelen
 • Ontdek hoe je meer rendement kunt behalen met onze praktische tips


Ontdek de meest effectieve strategieën

Millionaire Investor Roadmap

Leer hoe je een miljonair kunt worden met beleggen en behaal financiële vrijheid door het volgen van onze beproefde roadmap.

Trading vs Beleggen

Leer hoe je de voordelen van beleggen en traden kunt combineren en ontwikkel zo een eigen beleggingsstrategie die zowel rendement als rust biedt.

Financiële Vrijheid

Leer hoe je financiële vrijheid kunt bereiken door te beleggen op een passieve manier en maak je geen zorgen meer over je financiële toekomst.

Financiële Goalsetting

Leer hoe je financiële doelen kunt stellen en een plan kunt maken om deze te behalen, zodat je meer controle hebt over je financiële toekomst en kunt werken aan het realiseren van je dromen en ambities.

Aandelen

In de cursus leer je alles over de verschillende soorten aandelen (groei, dividend, waarde, IPO's, SPACs) en welke voor- en nadelen deze hebben, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw beleggingsportfolio.

Index-Fondsen

Leer nu hoe je kunt investeren in indexfondsen en waarom deze vaak beter presteren dan actief beheerde fondsen, waardoor je een hoger rendement kunt behalen met minder risico.

ETF's

Leer hoe je optimaal kunt profiteren van ETF's en behaal meer rendement met minder risico.

Groei- vs Waardeaandelen

Ontdek het verschil tussen groei en waardeaandelen en welke strategie het beste bij jou past. Zo maak je betere beleggingsbeslissingen en haal je meer rendement uit je portefeuille.

Vastgoed

Ontdek hoe je op een passieve manier kunt beleggen in vastgoed, zonder het gedoe van het zelf kopen van panden en leer hoe je hierdoor een stabiel rendement kunt behalen.

Dividend

Ontdek wat dividend is en hoe je hiermee geld kunt verdienen als belegger. Dit kan leiden tot passief inkomen en financiële stabiliteit.

Diversificatie

Leer hoe je een gevarieerde portefeuille samenstelt met verschillende soorten activa om je risico's te spreiden en je rendement te maximaliseren. Dit zorgt ervoor dat je niet te veel afhankelijk bent van één belegging, waardoor je investeringen beter bestand zijn tegen de volatiliteit van de markt en je je financiële doelen sneller kunt bereiken.

Portfolio Bouwen

Kom er achter hoe je een beleggingsportfolio opbouwt die past bij jouw persoonlijke doelen en risicobereidheid. Zo kun je meer rendement maken en je financiële doelen bereiken.

7 Strategieën

Ontdek onze 7 beleggingsstrategieën en kies de best passende voor jou! Zo zorg je voor een passend risicoprofiel en neem je geen onnodig risico.

Fundamentele Analyse

Leer hoe je financiële statements leest en begrijpt om de financiële gezondheid van bedrijven te analyseren en zo de beste beleggingsbeslissingen te maken.

Brokers

Ontdek hoe je de beste brokers kiest voor jouw beleggingsstijl en doelen, zodat je kunt profiteren van de beste prijzen en de meest geavanceerde functies. Hierdoor kun je efficiënter en winstgevender beleggen.
€ 1000,-
€ 597,- (je bespaart 40%!)

Wordt Slapend Rijk met: De Passive Investing Cursus

 • Ontdek het 10-stappenplan naar passief een vermogen opbouwen
 • Leer hoe je financiële vrijheid kunt behalen met beleggen
 • Wordt een meester in het beleggen in aandelen, Indexfondsen, Obligaties en Vastgoed
 • Ontdek hoe je dit gemakkelijk en snel kunt doen vanaf je telefoon of laptop
 • Ontvang de 7 strategieën die wij zelf gebruiken voor onze beleggingen
 • Analyseer aandelen als een professional en pik de meest kansrijke aandelen er uit

Start nu direct met de Aandelen cursus!

Direct toegang
Alleen nu met 40% korting!