Black Friday Exclusieve Aanbieding

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ontgrendel de ultieme FXminds ervaring met ons exclusieve Black Friday-aanbod!

Black Friday Aanbieding

FXminds Membership
(+ All Black Merch Pakket)

Normale Prijs: €120/maand

Black Friday Prijs: €97/maand

Beleef de transformatie in jouw trading reis met het FXminds Membership, nu voor een ongeëvenaarde prijs. Verzeker jezelf van een plek in de voorhoede van de trading wereld met een korting die alleen op Black Friday komt. Bespaar groot en investeer in je toekomst. Aanbieding eindigt snel, pak deze kans!

FXminds Membership Deal

Verdien meer als trader - voor minder

Mis deze Black Friday niet en krijg toegang tot ons volledige Membership (inclusief community en coaching) voor slechts €97 per maand. Profiteer van geavanceerde trading tools, exclusieve marktanalyses en persoonlijke begeleiding om je trading vaardigheden naar een hoger plan te tillen. Aanbieding geldig tot maandag 17:00 uur, grijp je kans nu!

All Black Merch Pakket

Compleet in Stijl met FXminds (Maximaal 25 beschikbaar)

Ter waarde van: €150

Laat zien dat je deel uitmaakt van de FXminds Community met ons All Black Merch Pakket, bestaande uit de FXminds tas om al je profits in te kunnen stacken, het FXminds notebook voor al je trading aantekeningen, en onze klassieke FXminds Trader trui. Dit is meer dan merchandise; het is een statement. Maximaal 25 Merch pakketten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Waar krijg ik toegang tot?

Voordelen van het FXminds Membership

Krijg volledige toegang tot onze uitgebreide Forex cursus, ontworpen om je van de basis tot aan geavanceerde trading technieken te begeleiden.

Verken de dynamische wereld van cryptocurrency trading met onze uitgebreide crypto cursus. Leer hoe je de volatiele crypto markt kunt navigeren en kansen kunt benutten.

Breid je portfolio uit met onze aandelen cursus. Of je nu geïnteresseerd bent in blue chips of penny stocks, onze cursus biedt waardevolle inzichten om slim te beleggen in de aandelenmarkt.

Profiteer van onze persoonlijke ondersteuning, waarbij je directe hulp krijgt van onze experts Enzo en Daan. Met slechts 175 leden kunnen we een zeer persoonlijke service bieden.

Als Premium lid krijg je onbeperkt toegang tot geavanceerde trading content die nergens anders beschikbaar is. Verdiep je kennis met onze diepgaande analyses, strategische inzichten en geavanceerde trading technieken.

Profiteer van professionele trading tools die je helpen bij het analyseren van de markten, het vinden van handelsmogelijkheden en het effectief beheren van je risico’s.

Neem deel aan live webinars exclusief voor leden en krijg direct antwoord op je vragen van experts. Onze webinars zijn ontworpen om je vaardigheden te versterken en je trading naar een hoger niveau te tillen.

De webinars worden ook altijd opgenomen, dus geen zorgen. Je mist niks!

Sluit je aan bij een community van gelijkgestemde traders. Deel ervaringen, leer van anderen en bouw netwerken op met zowel beginnende als ervaren traders.

Je membership blijft zich ontwikkelen. We voegen regelmatig nieuwe content, tools en resources toe, zodat je altijd voorop blijft lopen in de snel veranderende wereld van trading.

 Door de kleine omvang van onze community is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Je bent geen nummer; bij ons ben je een gerespecteerd lid van het team, waarbij je individuele groei en ontwikkeling vooropstaan.

Met deze uitgebreide voordelen van het Premium Membership van FXminds sta je sterk in de wereld van trading met alle nodige middelen en ondersteuning om te slagen. Neem deze Black Friday de stap naar allesomvattende trading educatie en ondersteuning.

Beperkte Beschikbaarheid...

Wees er snel bij! Ons exclusieve Black Friday aanbod is beperkt tot de eerste 25 inschrijvingen. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een elite groep traders die de meest waardevolle resources en ondersteuning krijgt.

En nee.. laat het je niet gebeuren

Ik word volgend jaar wel een trader… of hmm ik kijk wel even aan. 

Dit is écht de enige kans nog dat je lid kan worden van FXminds

De klok tikt...

Ga ervoor en laat niemand je gek maken. Je bent niet voor niets zover gekomen.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Plan Jouw Intake Gesprek In!