Wat is Supply en Demand trading?

Wat is Supply en Demand trading?

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Wat is Supply en Demand trading?

Het handelen aan de hand van Supply en Demand, Nederlands voor Aanbod en Vraag, is een technische analysemethode die veelal gebruikt wordt door institutionele traders. Het uitgangspunt van deze methode zegt dat je handelt op basis van vraag en aanbod zones in de markt en aan de hand daarvan omkeerpunten in de markt kunt ontdekken. Deze zones worden ook wel eens institutionele zones genoemd.

Tradingstijl Supply en Demand
Een technische analyse op basis van supply en demand zone’s.

Meer informatie over supply en demand en het handelen er van leggen we uit in onze volledige tradingcursus. Wil jij leren traden? Meld je dan snel aan voor de FXminds Academy of download het E-book.

Kies jouw volgende artikel

Op de hoogte blijven van de laatste tips en tricks?

Over de auteur

Team FXminds

Gedeelde passie voor traden en investeren. 

FXminds E-book

Ontvang ons gratis e-book!

Alles wat je nodig hebt om succesvol te beginnen met traden

Populair

Ontvang ons gratis e-book!

Alles wat je nodig hebt om succesvol te beginnen met traden

Daan Fxminds

Kom je ergens niet uit? Geen probleem! Wij helpen je graag.

Bij FXminds is het onze missie om jou zo goed mogelijk te helpen, te motiveren en te inspireren. Dus mocht je ergens vragen over hebben wat betreft traden, investeren of onze academy?
Neem dan contact op met ons en we helpen je graag verder!

Meer Trading Tips nodig?

“Wil je meer succesvol worden in het verhandelen van Forex, Aandelen of Crypto? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ons nieuwe gratis trading e-book is hier om je te helpen de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om winstgevende handelsbeslissingen te nemen.

In dit e-book leer je alles wat je moet weten over het handelen op de financiële markten, van de basisprincipes tot geavanceerde strategieën en technieken. Je ontdekt hoe je markttrends kunt analyseren, risico’s kunt beheersen en je winstgevendheid kunt maximaliseren.

Mis deze kans niet om je handelsvaardigheden te verbeteren en meer winst te maken op de financiële markten. Download ons gratis trading e-book nu!”

Ontvang het gratis E-book!

Plan Jouw Intake Gesprek In!