fbpx

Word partner bij FXminds

Hoe gaat het in zijn werk?

Ontvang €120 per verkoop!

Inspireer

Laat andere kennismaken met FXminds. Vertel over jouw ervaringen met ons.

Motiveer

Vertel over jouw journey en hoe jij samen met de community en de mentoren succes gaat behalen.

Word beloond

Zodra jij jouw link deelt met de mensen waar je mee spreekt en zij schrijven zich in dan krijg jij €120 euro!

Over FXminds

FXminds is het educatie bedrijf dat mensen leert hoe zij een winstgevende trader kunnen worden. Uiteraard staat FXminds altijd voor je klaar. 

Wie kan er partner worden bij FXminds? 

Heb jij altijd al een onderdeel willen zijn van het team van FXminds? Dan is dit jouw kans! FXminds gaat namelijk een samenwerking met je aan als je aan de volgende voorwaarden voldoet: 

Ontvang €120 per verkoop!

Video met uitleg

De FXminds community is één grote familie

De community van FXminds is opgezet met als doeleinde om samen elkaar te helpen naar succes. We hebben allemaal hetzelfde doel en dat is volop geld binnen harken (correct me if i am wrong) 

Het draait uiteraard niet alleen om geld want als je alleen op geld gefocust bent dan zie je niet de weg die ervoor nodig is om dat succes te behalen. Om deze rede heeft FXminds een sterkte community opgebouwd, zodat iedereen met elkaar kan sparren. 

Fxminds community

Ontvang je persoonlijke link

FXminds werkt samen met een betalingssoftware bedrijf dat het mogelijk maakt dat FXminds voor elke partner een unieke link kan aanmaken. 

FXminds kan op deze manier alles inzichtelijk houden en inzien hoe goed je het doet. Als je een bonus wilt ontvangen dan kun je FXminds altijd een email sturen om te kijken of je daarvoor in aanmerking komt.