Leren passief geld te beleggen?

Laat jouw vermogen groeien op een verantwoorde manier door te beleggen in aandelen, obligaties en index fondsen!

Maak gebruik van de tijdelijke korting!

Uren
Minuten
Seconden

€197 in plaats van €297

Wat zijn jouw financiële/persoonlijke doelen?

Dit is allemaal mogelijk, maar niet zonder de juiste financiële educatie. Om jouw doelen te bereiken is het essentieel dat je verantwoord met geld en jouw vermogen omgaat en dat je dit op een verstandige manier belegt.

Bij FXminds zijn we ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar persoonlijke en financiële doelen kan bereiken met de juiste kennis en discipline. Daarnaast vinden wij dat deze kennis en ervaring toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Daarom hebben wij bij FXminds de passive investing cursus ontwikkeld waarin wij onze kennis en ervaring delen op het gebied van beleggen in aandelen, obligaties, index fondsen en alle andere effecten waarin passief belegd kan worden.

Passive investing cursus

In de cursus leer je in 5 modules en 85 videos:

Maar je leert ook...

En we laten je zien...

Bonus: De passive investing community

Bij FXminds zijn we ervan overtuigd dat je het snelste en het meeste leert als je omringt bent met gelijkgestemde mensen. 

Daarom vinden wij het belangrijk dat onze cursisten ook met elkaar kunnen connecten om elkaar te inpireren, te motiveren en te ondersteunen.

Bij aanschaf van de passive investing cursus krijg je toegang tot een speciaal onderdeel van onze community dat is bedoeld voor iedereen die bezig is met het passief beleggen in aandelen, obligaties, index fondsen en nog veel meer. 

Fxminds community

Investeer in jezelf

De meest waardevolle investering in jouw leven is een investering in jezelf.
Hiermee bedoelen we niet dat je moet investeren in de nieuwste outfit, schoenen of het mooiste horloge.
Hiermee bedoelen we dat je moet investeren in Kennis. Dit is namelijk de meest waardevolle asset die je kunt hebben, want kennis kun je niet kwijtraken.

Passive investing cursus

Leer passief beleggen op een verantwoorde manier.
297
197 Eenmalig | Lifetime toegang
  • 85 lessen in 5 modules
  • Leer op een verantwoorde manier financiële vrijheid te behalen
  • Leer 7 verschillende strategieën
  • Leer aandelen te analyseren
  • Krijg toegang tot de passive investing community
  • Eenmalig een simpele betaling
Populair
Moneyback PNG

Ben je binnen 2 weken niet tevreden?

Meld het ons binnen 14 dagen na je aankoop en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug.

Zonder gedoe of vragen

Waarom niet gratis leren van Google of Youtube?

Het klopt dat er veel gratis informatie over Beleggen en financiën beschikbaar is op Google en Youtube, en je kunt hier ook zeker wat van leren. Waarschijnlijk heb je zelf ook al eens iets opgezocht hierover en heb je hier iets nieuws van geleerd.

Maar wij spreken uit alle eerlijkheid en eigen ervaring als we zeggen dat je met deze gratis informatie in 99% van de gevallen veel geld zult verliezen.

Er is namelijk zo veel informatie en er zijn zo veel verschillende methoden en technieken die allemaal iets anders zeggen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en de kans dus minimaal is dat je daaruit echt actie zult gaan ondernemen. Daarnaast moet je jezelf ook afvragen of alle informatie, die je op Google of Youtube vindt, ook daadwerkelijk waar is.

Bij FXminds hebben we alle informatie die wij aanbieden zelf getest en weten we hoe je met deze technieken succes kunt behalen. Veel van deze informatie en technieken die wij gebruiken zijn ook niet te vinden op Youtube of Google. 
Daarnaast is de content die wij aanbieden optimaal gestructureerd voor het worden van een trader en hoef je jezelf dus geen zorgen te maken. 

Wij hebben jouw hele route naar succes al voor je klaargelegd! 

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen?

Om te beginnen met beleggen raden wij aan om geld te gebruiken wat je kunt missen. Dit kan al vanaf 10 euro (afhankelijk welke broker je gebruikt), maar des te meer des te beter. Verder is de software die wij gebruiken gratis, dus kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Ik heb een baan en/of studie, hoeveel tijd gaat dit mij kosten?

De meeste mensen die zich inschrijven bij FXminds werken of studeren full-time en hebben als doel om in de toekomst full-time levensgenieter te zijn.
Aangezien je bij aanschaf van deze cursus levenslang toegang krijgt tot de lessen en video’s kun je dit volledig op jouw eigen tempo volgen. (1 uur per week is al voldoende)

Verder is het voordeel van (semi-)passief beleggen dat dit ook weinig tot geen tijd vraagt en je daarom gerust met andere dingen bezig kan zijn. Jouw geld gaat nu voor jou aan het werk in plaats van andersom.

Ik weet niks van de financiële wereld, wat nu?

Dat is geen enkel probleem. In het begin van de cursus leggen we je alles uit wat je moet weten in normale Nederlandse taal en zonder moeilijke woorden. Verder hoef je ook geen wiskundig wonder te zijn en heb je ook geen enkele kennis van de economie nodig om succes te behalen.

Hoe zit het met belasting en beleggen?

Indien je belegt met jouw eigen kapitaal, valt dit onder Box 3 van het belastingstelsel in Nederland. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de belastingdienst.

Ik wil me aanmelden, hoe krijg ik toegang tot de cursussen?

Zodra je de betaling voltooid hebt, krijg je direct toegang tot de cursus. Je zult direct een mail ontvangen met daarin bevestiging van jouw betaling en binnen 5 minuten een mail met jouw gebruikersnaam en de link voor het aanmaken van een wachtwoord op onze leden website.

Zijn er nog addertjes onder het gras die ik niet gezien heb?

Nee, de betaling voor deze cursus in een eenmalige betaling en heeft geen verborgen kosten. Zodra je betaald hebt kun je direct aan de slag met het bekijken van de video lessen en na het kijken van de cursus kun je ook daadwerkelijk beginnen met beleggen.

Maak gebruik van de tijdelijke korting!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

€197 in plaats van €297

Passive investing cursus

Nu voor maar €197,-

Plan Jouw Intake Gesprek In!