Wij helpen jou naar Financiële Vrijheid

Waarom bestaat FXminds?

FXminds staat voor Forex Minds en is een Nederlands bedrijf dat in 2018 is opgericht met als doel, het inspireren, motiveren en ondersteunen van mensen om er voor te zorgen dat zij hun persoonlijke doelen kunnen bereiken.

In onderstaande video leggen we uit waarom wij FXminds begonnen zijn, wat het doel is van FXminds, hoe we dit doel gaan bereiken en wat we aanbieden.


Kwalitatieve Educatie Is Schaars...

Omdat wij bij FXminds bekend zijn met het tekort aan kwalitatieve educatie op het gebied van traden. En omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedereen zijn persoonlijke doelen kan behalen met behulp van de juiste ondersteuning, vinden wij dat deze ondersteuning toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom zijn wij FXminds begonnen, een academy waarin wij ons met passie inspannen om mensen te inspireren, motiveren en ondersteunen in het behalen van hun persoonlijke doelen.

 

Het is namelijk zo dat het in de financiële wereld tegenwoordig erg lastig is om kwalitatieve educatie te vinden. Dit met als gevolg dat dat een groot deel van de beginnende traders geld verliest aan de in de markten en worden tegengehouden in het behalen van hun doelen.

 

Iets wat wij bij FXminds onacceptabel vinden. Het kan namelijk niet zo zijn dat in de wereld van vandaag er nog steeds zoveel mensen niet de juiste ondersteuning aangereikt krijgen om succes te behalen. Dat kan gewoon echt niet.

Wij zijn op een missie!

Wij hebben er dan ook onze missie van gemaakt om dit te veranderen…

Samen met onze community en academy hebben wij het doel om zo veel mogelijk mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke en financiële doelen. Ongeacht of deze groot of klein zijn. Of je nu het doel hebt om een klein extra inkomen te verdienen, of dat je juist rijkdom wilt opbouwen voor jouw volgende generaties…


Wij willen jou daarbij helpen!Het FXminds Team

Daan

Eigenaar FXminds

Enzo Konst

Enzo

Eigenaar FXminds

Luc

Succesmentor Indicatoren en Algoritme Trading

Joost

Succesmentor Marktstructuur Trading

Onze diensten

De Roadmap

De Roadmap is dé route die je MOET bewandelen om een succesvolle trader te worden. 

1 op 1 kennismaking

Kom in contact met ons team om jouw wensen te bespreken. Wij gaan altijd voor Goud 🏆 jij ook?

Cursus overzicht

Snuffel lekker rond tussen onze cursussen en ontdek welke tradingcursus jou het beste schikt. 

Wat anderen over ons zeggen